Prezentare - istoric

Cabinetul de Medicina Dentara din Cluj Napoca, a fost infiintat in anul 2003, de catre  fam. Dr. Balog Anton si Cristiana, sub denumirea DENTOSAN cu scopul de a oferi tratamente stomatologice de calitate la standarde internationale. De la inceputul activitatii prin faptul ca am mentinut relatia cu Universitatea, ne-am distins prin nivelul performant al actului medical stomatologic si calitati individuale si profesionale de exceptie entuziasm si promptitudine, onestitate si confidentialitate, rabdare si respect fata de pacient. 

Ne-am adresat tuturor categoriilor sociale de pacienti, din mediul urban si rural, femei si barbati, copii, tineri si varstnici fara nici o discriminare. 
Categoriile de servicii stomatologice au fost variate de la inceput si au permis o refacere functionala completa si complexa a modificarilor de la nivelul aparatului dentomaxilar. 
Ne bucuram sa va anuntam ca in acest interval de 10 ani ne-au trecut pragul peste 4000 de pacienti pentru care am insemnat la un moment dat cei carora si-au incredinat starea de sanatate oro-dentara. 
Lansarea noului nume DentoSanMed se va face odata cu aparitia site-ului de prezentare a cabinetului in anul 2014.

Anul 2015 a fost unul de referinta pentru DentoSanMed. Consemnam achizitia unui spatiu nou care a dublat capacitatea de tratament: functioneaza patru cabinete dotate toate cu unitati de lucru Sirona Intego, fabricate in Germania. Functioneaza specialitati noi de stomatologie precum ortodontia, endodontia de ultima generatie. Pentru acuratetea diagnosticului folosim un aparat de radiologie digitalaSirona. Toate informatiile despre tratamente, radiografiile in format digital sunt stocate si mai apoi usor de accesat de membrii cabinetului gratie celui mai performant sistem informatic achizitionat de la producatorul Lenovo, pe care ruleaza un program performant de gestiune al pacientilor, I Stoma.

 

View the embedded image gallery online at:
https://dentosanmed.ro/index.php/about#sigProId7fa96b2876

Cluj-Napoca, Str. Fabricii nr. 2, Sc IV, Ap. 99 – 100

  • Email: info@dentosanmed.ro
  • Mobil: 0733 974 497
  • Tel: 0264 447 906

Abonare newsletter

Fiti primii care afla noutatile si promotiile noastre!

Parteneri

banner_starbt.jpg
logo-blitz2-ro-vara.png
© Copyright 2017. All Rights Reserved Powered by WD21