Dotare

Cabinetele de tratamente

Cabinetele noastre de tratamente se evidentiaza prin design-ul aparte si prin faptul ca sunt autorizate si se incadreaza in normele europene de igiena si organizare.

Atat in cabinetul de tratamente stomatologice cat si in cel de chirurgie dento-alveolara creem pacientilor  o stare de siguranta, relaxare si incredere prin atentia, caldura si profesionalismul celor 2 medici primari cat si prin ambientul modern si primitor completat de atmosfera prietenoasa pentru a aspira la zambetul dorit.

Am conceput un spațiu funcțional, ergonomic, cu impact vizual, care se armonizeaza  perfect cu standardele actuale ale esteticii dentare  și se ridică la nivelul noutatiilor din domeniul acestei specializari.      Aici fiecare din Dumneavoastra veti   avea parte de o experiență deosebită și veti fi întâmpinat întotdeauna de cele mai calde zâmbete.

Incercand sa va asiguram un climat relaxant, in conditiile in care tratamentele noastre stomatologice  sunt frecvent insotite de un nivel crescut de adrenalina endogena, va oferim posibilitatea de a urmari programele TV favorite ( stiinta, natura, travel, money, bussines, desene animate, etc) pe un ecran LCD pozitionat favorabil in timpul tratamentului stomatologic  propriu-zis.

Sala de asteptare

Dumneavoastra  sau însoțitorul Dumneavoastra beneficiaza de o sală de așteptare dotată cu televizor LCD, DVD player și internet wireless, astfel ca rezolvarea email-urilor sau a problemelor de afaceri online să nu mai fie o problemă.

Dotare- tehnologie

Cabinetul DentosanMed dispune de o gama variata de instrumentar de calitate ce vine in sprijinul medicului si ii ofera pacientului siguranta si confort. Astfel pentru partea de stomatologie generala avem la dispozitie o gama variata de echipamente si aparatura :

- Unituri Dentare SIRONA INTEGO
- accelerator profesional de albire a dintilor Beyond Polus
- anestezie fara durere, doar la nivelul dintelui afectat, STA MILESTONE
- SONICFILL, 
tehnologie de ultima ora pentru obturatii
SIROLaser Advance, tehnologie laser de ultima ora in stomatologie
Midas, aparate de purificat aerul in fiecare cabinet
Autoclav SIRONA pentru sterilizarea aparatelor de mana
- compresorul si aspiratorul chirurgical NEW ASKIR formeaza astfel un ansamblu perfect de maxima calitate si siguranta
- camera intraorala va ofera posibilitatea sa vedeti in timp real ceea ce nu se poate observa in oglinda si are avantajul de a stoca in computer, imaginile si filmele realizate. Este des folosita pentru a arata pacientului imagini inainte si dupa tratament.
- punem la dispozitia pacientilor monitor LCD-LG, montat in cabinet, pentru a viziona imaginile preluate de camera intraorala.
- Air Flow-ul este un aparat modern care este utilizat pentru igienizarea profesionala perfecta a dintilor. Este indicat mai ales persoanelor care prezinta coloratii dentare datorate consumului excesiv de tutun, cafea, ceai sau alte alimente ce au dus la pigmentarea structurilor dentare. De asemenea este folosit pentru a se realiza o igienizare perfecta interdentara, in santuri si fosete proeminente si colorate  sau la persoanele purtatoare de lucrari protetice.
- Detartrajul cu ultrasunete se realizeaza cu  ajutorul a doua aparate care pun la dispozitie o gama larga de anse de detartraj.
- Lampile pentru obturatii fotopolimerizabile sunt de ultima generatie si intrunesc toate calitatile pentru o fotopolimerizare optima. Lampa SDJ RADII PLUS folosita pentru albirea dentara, are la baza tehnologia cu LED.
- apexlocatorul de ultima generatie  are o actiune precisa indiferent de conditiile canalului radicular. Cu ajutorul acestuia, tratamentele de canal se vor realiza in mod cert, corect si complet pe toata lungimea canalului radicular.
- Cabinetul nostru detine implante dentare si kit-urile aferente, de la  BIohorizons USA si Mis Israel
- Fiziodispenserul NSK-SURGIC XT PLUS din cadrul cabinetului nostru este simplu de manevrat are un numar remarcabil de programe, un software sofisticat, un motor puternic si are un design ergonomic. Astfel chirurgul are placerea de a lucra cu un aparat exceptional  si de a oferi pacientului o interventie chirurgicala sigura, corecta si gentila.
- electrocauterul Cavlo de Giorgi  este un aparat cu aplicatii in chirurgia dentoalveolara. Prin mijloacele de selectare a programelor permite o taietura curata, o taietura insotita de coagulare, o coagulare superficiala, o coagulare profunda, care nu carbonizeaza, si cu un adaptor special care permite coagularea BIPOLARA. Aparatul afiseaza digital puterea cu care se lucreaza iar functiile acestuia sunt monitorizate de un microcontroller care garanteaza increderea absoluta usurand conditiile de munca
- Centrifuga Choukroun pentru a obtine A-PRF plasmă bogată în fibrina si factori de crestere - celule stem.

Toate echipamentele, ofera medicului dentist posibilitatea de a-si desfasura activitatea  usor, dar in acelasi timp asigurand un confort maxim pacientului.

 

Cluj-Napoca, Str. Fabricii nr. 2, Sc IV, Ap. 99 – 100

  • Email: info@dentosanmed.ro
  • Mobil: 0733 974 497
  • Tel: 0264 447 906

Abonare newsletter

Fiti primii care afla noutatile si promotiile noastre!

Parteneri

banner_starbt.jpg
logo-blitz2-ro-vara.png
© Copyright 2017. All Rights Reserved Powered by WD21