Proiecte

PROIECT EDUCATIONAL IN TRANSYLVANIA COLLEGE

Cabinetul  DentoSanMed a initiat si realizat mai multe intalniri cu cate o clasa din cadrul Transylvania College incepand din anul 2010 pentru instruirea copiilor prescolari in vederea deprinderii tuturor normelor si masurilor de igienizare orala corecte.

In colaborare cu Firma Colgate am putut oferi copilasilor mici cadouri constand in paste si periute de dinti.

Pe parcursul prezentarilor copilasii au insusit multe cunostinte despre dintii temporari si permanenti astfel incat la sfarsitul acestora au fost recompensati cu diploma speciale.

Ne propunem in acest an 2014 sa extindem un Proiect de mai mare amploare la nivelul intregii scoli Transylvania College si apoi in alte scoli din Cluj Napoca dorind astfel sa ne implicam in imbunatatirea standardelor de igiena oro-dentara la copii pentru a reduce numarul foarte mare al leziunolor carioase pe care le intalnim frecvent in practica noastra atat la copii prescolari dar si la copii scolari.

 

PROIECT UMANITAR

Anul 2013 a reprezentat anul in care Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a sistat alocarea fondurilor catre medical stomatolog.

In data de 1 iunie 2013, Colegiul Medicilor Dentisti din Cluj Napoca si directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia copilului Cluj au semnat un protocol de colaborare pentru organizarea si sustinerea unui program de asistenta medicala stomatologica gratuita intitulat Suflet de copil – Noua ne pasa!

Programul s-a derulat pana la 31 decembrie 2013 in beneficial exclusiv al copiilor institutionalizati aflati in evident D.G.A.S.P.C. Cluj avand varsta cuprinsa intre 5 si 18 ani.
Cabinetul Nostru DentoSanMed a aderat la acest PROIECT UMANITAR si astfel am realizat tratamentul stomatologic complet a 2 copii aflati in Casa de Copii care apartine DGASPC “Buna Vestire” din Apahida Cluj.

 

Cluj-Napoca, Str. Fabricii nr. 2, Sc IV, Ap. 99 – 100

  • Email: info@dentosanmed.ro
  • Mobil: 0733 974 497
  • Tel: 0264 447 906

Abonare newsletter

Fiti primii care afla noutatile si promotiile noastre!

Parteneri

banner_starbt.jpg
logo-blitz2-ro-vara.png
© Copyright 2017. All Rights Reserved Powered by WD21