Ce spun pacientii nostri

"Il felicit pe doctorul Balog Anton pentru atentia, rabdarea si calmul pe care il arata la fiecare sedinta de tratament."
"Pot spune ca merg la stomatolog fara sa-mi fie teama de durere. In cabinetul  DentoSanMed ai parte de TRATAMENTE FARA DURERE. Pentru cei doi medici ai cabinetului numai cuvinte de lauda. Va multumesc pentru atentia acordata."
Un doctor nemaipomenit, Balog Anton care-ti explica absolut tot cu un calm desavarsit, personalul SUPER. Totul este OK.
Apreciez disponibilitatea tuturor de la DentosanMed de a satisface dorintele pacientului, de a explica totul si,  de a asigura un climat care sa dea incredere. Apreciez profesionalismul actului medical. Multumesc
''Un loc foarte prietenos, cu oameni bine pregatiti. Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine!"

''Cele mai frumoase ganduri si sentimente. Este cu adevarat un loc in care te simti in siguranta  gratie profesionalismului cu care esti tratat. Multe multumiri!"

''Tratamente  impecabile, profesionalism, atentie, competenta. Dr. Balog Cristiana este profesionista si perfectionista in acelasi timp. Asistentele sunt amabile, cordiale, atente.
Decor ul este cald, culorile folosite sunt diferite de albul spitalicesc specific".

''Am cuvinte doar de lauda si admiratie pentru intreaga echipa a DentoSanMed, un loc in care esti intr-adevar tratat cu mult professionalism si  rabdare iar  interesul pacientului este pus inainte de orice, va multumesc pentru tot si va urez mult succes pe viitor.''

 

''Medici in care am mare incredere, atmosfera placuta si relaxanta, sunt cuvintele celor doi baieti ai mei pentru care mersul la stomatolog a devenit o placere.  Suna ca un cliseu dar nu este asa, pentru ca ei vin cu mare drag la fiecare programare. Dupa cateva discutii agreabile despre pasiunile celor doi legate de cor, pian, chitara, D-na doctor Cristiana Balog finalizeaza cu succes orice tratament fie ca e vorba de obturatie sau extractia unui dinte de lapte chiar cu anestezie locala. Recomand cu caldura acest cabinet pentru toti membrii unei familii: mamici, tatici, bunici cat si pentru copii."
"Zambetul inseamna totul pentru profesia mea iar DentosanMedmi-a oferit posibilitatea sa mi-l intretin intr-un mod placut!''

Cluj-Napoca, Str. Fabricii nr. 2, Sc IV, Ap. 99 – 100

  • Email: info@dentosanmed.ro
  • Mobil: 0733 974 497
  • Tel: 0264 447 906

Abonare newsletter

Fiti primii care afla noutatile si promotiile noastre!

Parteneri

banner_starbt.jpg
logo-blitz2-ro-vara.png
© Copyright 2017. All Rights Reserved Powered by WD21