Noutati

DENTOSANMED folosește unituri Sirona și anestezie fără seringă

STERILIZARE LA STANDARDE EUROPENE - ANESTEZIE FARA SERINGA

UNITURI DENTARE DIN GERMANIA - SIRONA
In anul 2015 DentosanMed a achizitionat noua gama de unituri dentare Intego de la Sirona. Ne bucuram sa oferim pacientilor nostri calitate tehnologica maxima si suntem mandri de a fi intre primii 5 beneficiari din tara. Dotata cu tehnologii de ultima ora, gama Intego respecta standardele foarte ridicate ale companiei, standarde ce au consacrat SIRONA ca lider de piata in domeniu. Uniturile dentare sunt prevazute cu celula fotoelectrica pentru a preveni folosirea mainilor operatorului in manipularea acestuia. De asemenea sunt dotate cu sistem de sanitizare care este un sistem computerizat care dezinfecteaza interiorul tubulaturii uniturilor dentare.

Sistemul de anestezie STA
Aparat anestezie Milestone
Administrare usoara si precisa cu un ac foarte subtire. Procedura mai confortabila atat pentru medic cat si pentru pacient. Ideal pentru interventiile parodontale - numar mai mic de injectii.
Usurinta si eficienta pentru injectiile intraligamentare.
Sistemul STA permite anestezierea unui singur dinte fara nici o alta anestezie colaterala. Impactul Vizual crea de sistemul de anestezie STA este mult mai putin traumatizant decat cel al seringilor obisnuite. Piesa de mana de la sistemul de anestezie STA poate fi usor mascata de catre medicul dentist in special in cazul tratamentelor la copii. Anestezicul este injectat progresiv (controlat prin computer) pe masura ce pacientul are nevoie.
Anestezia nu mai cuprinde buza si limba, dispare cu totul senzatia de siconfort. Buzele nu mai sunt amortite iar linia zambetului poate fi evaluata imediat.
Cu STA se poate lucra imediat timp de 30-45 minute.
Datorita cantitatii controlate computerizat precum si locului precis unde este injectat anestezicul, numarul n ecesar de injectii este mai mic. Medicul are confirmarea ca se afla in locul potrivit pentru anestezia intraligamentara.

Camera intraorala
Este atasata unitului dentar si faciliteaza examinarea intraorala a pacientului. Prin explicarea imaginilor care apar pe ecran pacientul poate intelege mult mai bine situatia existenta si planul de tratament propus de medicul dentist.

AUTOCLAV pentru sterilizarea pieselor de mana - SIRONA
Sterilizator rapid pentru sterilizarea pieselor de mana. Timp de sterilizare: 6 minute.
Controlul asupra presiunii se realizeaza cu un sistem de valve ce previn deviatiile de temperatura si mentin temperatura la un nivel constant. Aparatul este ideal pentru instrumentarul mic si pentru chirurgie in cabinetele dentare.

Autoclav pentru sterilizarea instrumentarului - EURONDA
Asigura o uscare perfecta a tuturor instrumentelor introduse. Poate steriliza si cele mai dificile materiale, cum ar fi cele cu cavitati sau instrumentarul cu pori, indeplineste cele mai noi standarde internationale si a trecut cele mai dificile teste de sterilizare. Toate etapele si ciclurile de sterilizare sunt controlate de microprocesor, astfel se elimina riscul de eroare umana si ajuta la monitorizarea procesului de sterilizare. Autoclav cu performante foarte ridicate, respectand cele mai stricte standarde de siguranta.

Cluj-Napoca, Str. Fabricii nr. 2, Sc IV, Ap. 99 – 100

  • Email: info@dentosanmed.ro
  • Mobil: 0733 974 497
  • Tel: 0264 447 906

Abonare newsletter

Fiti primii care afla noutatile si promotiile noastre!

Parteneri

banner_starbt.jpg
logo-blitz2-ro-vara.png
© Copyright 2017. All Rights Reserved Powered by WD21