Intrebari si raspunsuri

Albirea dentara
1. De ce sa va albiti dintii?

 

Stilul D-vs de viata si procesul de imbatranire va pot “pata” si modifica culoarea dintilor. Multe din lucrurile pe care le facem in mod obisnuit pot contribui la pigmentarea dintilor, cum ar fi consumul de alimente si mai ales lichide colorate: cafea, ceai, bauturile non-alcoolice acidulate si colorate, vinul rosu sau fumatul.
Pentru a redobandi zambetul de invingator puteti apela cu incredere la produsele profesionale de albire pe care le indicam in cabinet sau pe care vi le recomandam acasa. 

2. Sisteme Beyond Polus
- sunt cele mai avansate echipamente pentru albirea dintilor de pe piata
- produc rezultate excelente si rapide in conditii de maxima siguranta, dintii dumneavoastra putandu-se albi cu pana la 12 nuante
- realizeaza albirea in doar 30 minute
- realizeaza albirea cu rezultate rezistente in timp
- opereaza cu o sursa puternica de lumina halogen (150W)
- dispun de filtrare si ventilatie excelenta care asigura radiatii si caldura zero
- lungimea de unda obtinuta este unoforma si cosntata
- pacientii care opteaza pentru albirea dintilor primesc in timpul tratamentului si ochelari speciali polarizati, pentru protectie deplina
Dental Advisor - cea mai prestigioasa revista de stomatologie din SUA a acordat note excelente produselor Beyond pentru albirea dintilor in review-urile efectualte (5 din 5 pentru lampa Beyond Polus).


3. Produsele profesionale de albire afecteaza smaltul dentar?
Smaltul dentar NU este afectat sau demineralizat in urma realizarii acestui tratament. Dupa tratamentul de albire este posibila aparitia unei sensibilitati tranzitorii la nivelul dintilor. Prin aplicarea Relief ACP Oral Care Gel, inclus in kitul de albire, sensibilitatea se va diminua pana la disparitie dupa 24 de ore.


4. Cand nu se indica albirea dentara?

Gravidelor si femeilor care alapteaza.
Persoanelor cu boli gingivale, carii dentare netratate, fisuri la nivelul dintilor etc.
Pacientii cu varste sub 16 ani.
Persoanelor alergice la produsele de albire.
Nu este recomandata albirea dentara excesiva si repetata a dintilor cu produse puternice de albire, intrucat aceasta produce daune ireparabile la nivel dintilor. In acelasi timp, procedurile de albire a dintilor pot provoca sensibilitatea dintilor, iritatii şi durere, cel putin pentru o perioada de timp.

5. De ce albirea dentara este un tratament controversat?
Albirea dentara este considerat pe nedrept ca un tratament controversat datorita invadarii pietei de larg consum a unor substante comercializate in acest scop, dar cu o eficienta discutabila. Se recomanda utilizarea substantelor de albire sub supravegherea unui medic dentist, cel putin in primele sedinte pentru a putea controla efectele neplacute (adaptarea slaba a gutierelor de albire, refluarea substantei catre marginea gingivala, arsuri ale ginigiei). Substantele de albire utilizate in cabinetul nostru fac parte din gama Opalescence (pentru dinti naturali, dinti devitali-fara nerv, purtatori de aparate ortodontice fixe)

Albirea dentara sau albirea dintilor este una dintre procedurile de cosmetica stomatologica foarte cautate de pacientii cu discromii dentare (coloratiilor inestetice) usoare si moderate aparute pe dintii vitali sau devitali. Acestea actioneaza asupra modificarilor culorii dintilor provocate de varsta inaintata, consumul de ceai, cafea,vin rosu sau tutun. Totusi, efectele acestora din urma sunt usor de indepartat. Rezultate mai putin spectaculoase de albire dentara se obtin in cazul danturii afectate de tratamentul cu tetraciclina, realizat in perioada sarcinii. Acest medicament are efecte asupra structurii dintilor fatului, schimbandu-le culoarea naturala.
Exista diferite modalitati si proceduri pentru albire dentara, de la cele profesionale, care pot fi realizate la cabinetul medicului dentist, pana la solutii simple, dar mai putin eficiente la care pacientii apeleaza (paste de dinti cu efect de albire a dintilor, benzi si geluri de albire a dintilor etc.).

Tratamente profilactice stomatologice
Tratamente protetice stomatologice
Tratamente stomatologice copii
Tratamente chirurgicale paradontale
Tratamente cu implant dentar
Tratamente chirurgicale dento-alveolare
Tratamente ale canalelor radiculare dentare
Obturatia dentara
Fatete ceramice
Ceramica pe zirconiu
Ceramica dentara

Cluj-Napoca, Str. Fabricii nr. 2, Sc IV, Ap. 99 – 100

  • Email: info@dentosanmed.ro
  • Mobil: 0733 974 497
  • Tel: 0264 447 906

Abonare newsletter

Fiti primii care afla noutatile si promotiile noastre!

Parteneri

banner_starbt.jpg
logo-blitz2-ro-vara.png
© Copyright 2017. All Rights Reserved Powered by WD21