DentoSanMed va ofera a patra cireașă (a se citi obturație) gratis pentru a vă putea bucura cu adevărat de luna lui Cireșar! Veniți la cabinet să vă convingeți!

1. Toate tratamentele trebuie să fie realizate în luna iunie 2018
2. Nu se achită obturația cu prețul cel mai mic.

Zâmbiți, vă rog! Chiar cu ocazia zilei de 1 MAI vă declarăm solemn că MAI păstram oferta de 3 mici + 1 gratis! Adica ... 3 obturatii + 1 gratis, la fel ca în luna aprilie! Vă așteptăm în Clinica DentoSanmed pentru "a savura" oferta!

Oferta lunii aprilie: 3 + 1 gratis! Iepurasul de Paste va aduce in dar tot a patra obturatie realizata, doar in cursul acestei luni! Pentru a va convinge ca nu este pacaleala de 1 aprilie, va invitam sa va faceti o programare!

Echipa DentoSanMed vă urează o primăvară frumoasă și vă oferă "cheia "către un zâmbet alb și strălucitor: detartraj și igienizare profesională urmată de albire dentară cu acceleratorul Polus Beyond - USA! Totul la 1.000 lei în loc de 1.550!

Recompensăm încrederea acordată de pacienții noștri! Fiind deja pacientul nostru și recomandând o altă persoană care va dori sa își efectueze tratamente stomatologice la DentoSanMed, veți beneficia de câte un VOUCHER în valoare de 50 RON! Promoție valabilă pe tot anul 2018!

Dupa "succesul rasunator" al ofertei din luna august si septembrie, in luna octombrie dublam perioada de timp in care puteti beneficia de voucher!
In luna octombrie, DentoSanMed iti recompenseaza increderea pe care ne-o acorzi! Recomanda un pacient nou (care va beneficia de o consultatie in valoare de 50 RONnetaxata) si primesti automat un Voucher in valoare de 100 RON pentru urmatorul detartraj si igienizare profesionala!

 

Cluj-Napoca, Str. Fabricii nr. 2, Sc IV, Ap. 99 – 100

  • Email: info@dentosanmed.ro
  • Mobil: 0733 974 497
  • Tel: 0264 447 906

Abonare newsletter

Fiti primii care afla noutatile si promotiile noastre!

Parteneri

banner_starbt.jpg
logo-blitz2-ro-vara.png
© Copyright 2017. All Rights Reserved Powered by WD21