Vrei să ne cunoști mai bine?

DESPRE DENTOSAN MED

Scurt istoric

Cabinetul de medicină dentară Dentosan Med, a fost înființat în 2003, de către dr. Balog Anton și dr. Cristiana Balog cu scopul de a oferi tratamente stomatologice la standarde înalte. Faptul că am menținut relația cu Universitatea de Medicină și Farmacie, ne-a ajutat să accesăm un nivel performant al actului medical.

Consemnăm în anul 2015 achiziția unui spațiu care a dublat capacitățile de tratament: funcționăm cu 4 cabinete dotate cu unități de lucru Sirona Intego fabricate în Germania. Pentru acuratețea diagnosticului folosim un aparat digital de radiologie Sirona. Toate informațiile despre tratamente și radiografiile în format digital sunt stocate într-un program de gestiune al pacienților: Istoma.
zambet perfect Cluj, Eliza ancau pacient Dentosan Med

Misiunea Dentosan Med

Cabinetul Dentosan Med prin echipa medicală acordă fiecărui pacient asistența medicală dentară de calitate, particular pentru fiecare diagnostic și particular pentru fiecare individ. Pornind de la expresia “exista boli și nu bolnavi” fiecare pacient este unic din punct de vedere a soluției terapeutice dar mai ales din punct de vedere al răspunsului la actul medical.

Viziunea Dentosan Med


SUPRASPECIALIZARE PROTETICĂ DENTARĂ

dr. Balog Anton


SUPRASPECIALIZARE CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ

dr. Cristiana Balog


SUPRASPECIALIZARE ORTODONȚIE & ORTOPEDIE DENTO-FACIALĂ

dr. Anca Ștefania Mesaroș


SUPRASPECIALIZARE ENDODONȚIE

dr. Mădălina Pușcaș


DOTĂRI ȘI TEHNOLOGII MODERNE

Beyond Polus, STA Milestone, SiroLASER Advancer, AirFlow, electrocauter Clavo


ECHIPĂ PROFESIONISTĂ

Muncim cu responsabilitate. Respectăm drepturile la egalitate și tratament.


dr Balog Anton de la clinica Dentosan Med, Cluj-Napoca


EXCELENȚĂ ÎN MEDICINĂ DENTARĂ

Oferim tratamente dentare de top prin intermediul unei echipe de medici specializați și pasionați ajutați de tehnică dentară de ultimă generație.RESPECT PENTRU PACIENT

Respectul pentru pacient, indiferent de rasă, etnie, vârstă sau orientări reprezintă una dintre valorile primare din vitrina clinicii dentare Dentosan Med.
RESPONSABILITATE MEDICALĂ

Oferim garanția lucrărilor dentare corect executate. Ne asumăm responsabilitatea actului medical și responsabilitatea rezultatelor.CREATIVITATE ȘI INOVARE

Inovarea joacă un rol crucial în abordarea medicală Dentosan Med. Căutăm soluția ideală, personalizată pentru fiecare pacient.


Motto-ul Dentosan Med

Realizăm tratamente stomatologice de calitate și să stabilim o relație între echipa medicală din cabinetul nostru și dumneavoastră, o relație bazată pe înțelegere, respect și corectitudinea actului medical. Orice decizie va fi luată de comun acord, ținând cont de toate aspectele medicale generale și locale dar și de dorințele dumneavoastră. Indiferent de membrul din echipă care realizează etapa de tratament întotdeauna vom avea același scop în minte de reabilitare orala completă și complexă.

Mesajul medicilor

At Dentosan Med, we want to be the ones who take the health and beauty of your teeth into our hands. Say Cheese’, the expression borrowed by most of us when we immortalise the pleasant moments in life, makes us smile the moment our teeth come to light and harmoniously complement our physical beauty. Our goal is to keep your teeth healthy well into old age.

Mesajul pacienților

La fiecare consultație, voi încerca să mă comport ca un partener, ca un colaborator al echipei medicale. Voi expune cinstit istoricul stării mele de sănătate locală și generală pentru ca medical să stabilească cea mai bună soluție terapeutică.

VEZI ECHIPA DENTOSAN MED

medici specialiști, asistente, personal auxiliar și administrativ
logo Dentosan Med - clinica stomatologica, WEB

Clinică stomatologică în Cluj-Napoca, înființată în 2003 de către dr. Anton Balog și dr. Cristiana Balog. Clinica oferă tratamente dentare complete la cele mai înalte standarde.

Operated by Dental Marketing. Toate drepturile rezervate.

ro_RORO