22.jpg

Pierdea tuturor dinților de pe o arcadă are un puternic impact negativ asupra sănătății orale, dar și un efect psihologic semnificativ. Proteza dentară mobilă ajută la restaurarea funcțiilor orale, însă aceasta are neajunsuri estetice și funcționale.

Clinica stomatologică Dentosan Med vine în întâmpinarea pacienților care își doresc o reabilitare orală completă prin implanturi dentare All on 4 / All on 6.

Tehnica implanturilor All on 4 / All on 6 reprezintă un înlocuitor ideal pentru protezele clasice și implanturile tradiționale. Mulți oameni își pierd încrederea în sine sau suferă de disconfort mulți ani din cauza unei proteze amovibile inadecvate sau necorespunzătoare. Alegând All on 4 / All on 6, veți putea zâmbi fără să vă faceți griji cu privire la deplasarea dinților, nu va mai trebui să vă privați de alimentele pe care le iubiți, să folosiți adeziv, să vă îndepărtați proteza înainte de culcare sau să vă faceți griji din cauza respirației urât mirositoare.

reabilitari dentare cu implanturi dentare totale Cluj

În ce constă metoda implanturilor All on 4 / All on 6?

Metoda All on 4 / All on 6 constă în plasarea a patru sau șase implanturi în maxilarul superior sau inferior, după caz. Implanturile posterioare sunt plasate cu orientare distală pentru a utiliza la maximum structura osoasă prezentă. Implanturile speciale sunt utilizate pentru a permite plasarea unei proteze temporare în același timp cu fixarea în os a implanturilor.

Prin urmare, pacientul primește patru sau șase implanturi și proteza completă în aceeași întâlnire fără o grefă osoasă, plecând acasă după intervenție cu o dentiție de înlocuire fixă. Așadar, metoda All on 4 / All on 6 este o soluție ideală pentru persoanele complet edentate care doresc să poarte o proteză inamovibilă.

reabilitari dentare totale Cluj

Avantajele metodei All on 4 / All on 6

Cu procedura de implantare dentară All on 4 / All on 6 puteți avea dinți permanenți cu aspect natural, la fel de confortabili ca și dinții dumneavoastră reali. Noii dinți de pe toate cele patru sau șase implanturi pot fi curățați și periați ca niște dinți naturali. Nu va mai trebui să vă îndepărtați protezele dentare pentru a le înmuia înainte de culcare.

Noua dantură nu va avea nevoie de adeziv și nu va pune presiune pe gingii, așa că nu veți experimenta niciun disconfort; vă permite să mâncați fără griji și să mușcați cu mai multă forță, astfel încât să puteți mânca orice doriți. În plus, tehnica de implantare All on 4 / All on 6 oferă protecție și împotriva pierderii de masă osoasă!

 

dr Cristiana Balog @ clinica stomatologica Dentosan Med Cluj

Dr. Cristiana Balog

– medic primar stomatologie
– medic specialist chirurgie dento-alveolară
– implantologie
– competență radiologie și radio-diagnostic maxilo-dentar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


logo Dentosan Med - clinica stomatologica, WEB

Clinică stomatologică în Cluj-Napoca, înființată în 2003 de către dr. Anton Balog și dr. Cristiana Balog. Clinica oferă tratamente dentare complete la cele mai înalte standarde.

Operated by Dental Marketing. Toate drepturile rezervate.

ro_RORO