Echipamente de ultimă generație

TEHNOLOGII MEDICINĂ DENTARĂ

Cabinete de tratament

Cabinetele noastre de tratamente se evidențiază prin design aparatura medicală de top și prin faptul că sunt autorizate și se încadrează în normele europene de igienă și organizare. Atât în cabinetul de tratamente stomatologice cât și în cel de chirurgie dento-alveolară creăm pacienților o stare de siguranță, relaxare și încredere prin atenția, căldura și profesionalismul celor zece medici primari, specialiști și rezidenți cât și prin ambientul  modern și primitor completat de atmosfera prietenoasă pentru a aspira la zâmbetul dorit.

Am conceput un spațiu funcțional, ergonomic, cu impact vizual, care se armonizează  perfect cu standardele actuale ale esteticii dentare  și se ridică la nivelul noutăților din domeniul acestei specializări. Aici fiecare dintre dumneavoastră veți avea parte de o experiență deosebită și veți fi întâmpinat întotdeauna de cele mai calde zâmbete.

Încercând să vă asigurăm un climat relaxant, în condițiile în care tratamentele noastre stomatologice sunt frecvent însoțite de un nivel crescut de adrenalină endogenă, vă oferim posibilitatea de a urmări programele TV favorite (știință, natură, travel, money, business, desene animate) pe un ecran LCD poziționat favorabil în timpul tratamentului stomatologic propriu-zis.

Sala de așteptare

Dumneavoastră  sau însoțitorul dumneavoastră beneficiază de o sală de așteptare dotată cu televizor LCD, DVD player și internet wireless, astfel ca rezolvarea email-urilor sau a problemelor de afaceri online să nu mai fie o problemă.

Tehnică medicală modernă

Cabinetul Dentosan Med dispune de o gamă variată de instrumentar de calitate ce vine în sprijinul medicului și îi oferă pacientului siguranță și confort. Astfel, pentru partea de stomatologie generală avem la dispoziție o gamă variată de echipamente și aparatură medicală:
 • Unit-uri dentare SIRONA INTEGO.
 • accelerator profesional de albire a dinților Beyond Polus.
 • anestezie fără durere, doar la nivelul dintelui afectat, STA MILESTONE.
 • SONICFILL, tehnologie de ultimă oră pentru obturații.
 • IROLaser Advance, tehnologie laser de ultimă oră în stomatologie.
 • Midas, aparate de purificat aerul în fiecare cabinet.
 • Autoclav SIRONA pentru sterilizarea aparatelor de mână.
 • compresorul și aspiratorul chirurgical NEW ASKIR formează astfel un ansamblu perfect de maximă calitate și siguranță.
 • Camera intra-orală vă oferă posibilitatea să vedeți în timp real ceea ce nu se poate observa în oglindă și are avantajul de a stoca în computer, imaginile și filmele realizate. Este des folosită pentru a arăta pacientului imagini înainte și după tratament.
 • punem la dispoziția pacienților monitor LCD-LG, montat în cabinet, pentru a viziona imaginile preluate de camera intra-orală.
 • AirFlow-ul este un aparat modern care este utilizat pentru igienizarea profesională perfectă a dinților. Este indicat mai ales persoanelor care prezintă colorații dentare datorate consumului excesiv de tutun, cafea, ceai sau alte alimente ce au dus la pigmentarea structurilor dentare. De asemenea este folosit pentru a se realiza o igienizare perfectă interdentară, în șanțuri și fosete proeminente și colorate  sau la persoanele purtătoare de lucrări protetice.
 • Detartrajul cu ultrasunete se realizează cu  ajutorul a două aparate care pun la dispoziție o gamă largă de anse de detartraj.
 • Lămpile pentru obturații fotopolimerizabile sunt de ultimă generație și întrunesc toate calitățile pentru o fotopolimerizare optimă. Lampa SDJ RADII PLUS folosită pentru albirea dentară, are la bază tehnologia cu LED.
 • Apexlocatorul de ultimă generație  are o acțiune precisă indiferent de condițiile canalului radicular. Cu ajutorul acestuia, tratamentele de canal se vor realiza în mod cert, corect și complet pe toată lungimea canalului radicular.
 • Cabinetul nostru utilizează implanturi dentare și kit-urile aferente, de la  BIohorizons USA și Mis Israel.
 • Fiziodispenserul NSK-SURGIC XT PLUS din cadrul cabinetului nostru este simplu de manevrat are un număr remarcabil de programe, un software sofisticat, un motor puternic și un design ergonomic. Astfel chirurgul are plăcerea de a lucra cu un aparat excepțional și de a oferi pacientului o intervenție chirurgicală sigură, corectă și gentilă.
 • Electrocauterul Cavlo de Giorgi  este un aparat cu aplicații în chirurgia dento-alveolară. Prin mijloacele de selectare a programelor permite o tăietură curată, o tăietură însoțită de coagulare, o coagulare superficiala, o coagulare profundă, care nu carbonizează și cu un adaptor special care permite coagularea BIPOLARĂ. Aparatul afișează digital puterea cu care se lucrează iar funcțiile acestuia sunt monitorizate de un microcontroler care garantează încrederea absolută ușurând condițiile de muncă.
 • Centrifuga Choukroun pentru a obține A-PRF plasmă bogată în fibrină și factori de creștere – celule stem.

Toate echipamentele, oferă medicului dentist posibilitatea de a-și desfășura activitatea ușor, dar în același timp asigurând un confort maxim pacientului.

logo Dentosan Med - clinica stomatologica, WEB

Clinică stomatologică în Cluj-Napoca, înființată în 2003 de către dr. Anton Balog și dr. Cristiana Balog. Clinica oferă tratamente dentare complete la cele mai înalte standarde.

Operated by Dental Marketing. Toate drepturile rezervate.

ro_RORO