Părerea dumneavoastră contează!

TESTIMONIALE PACIENȚI

Îl felicit pe dr Balog Anton pentru atenția, răbdarea și calmul pe care îl arată la fiecare ședință de tratament.


Cristea Vasile

profesor

Pot spune ca merg la dentist fără să-mi fie teamă de durere. În cabinetul  Dentosan Med ai parte de tratamente fără durere. Pentru cei doi medici ai cabinetului numai cuvinte de laudă. Vă mulțumesc pentru atenția acordată.


Ahmed Fatima Natalia

Universitatea de Artă Cluj Napoca

Un medic nemaipomenit, Balog Anton îți explică absolut tot cu un calm desăvârșit, personalul SUPER. Totul este OK.


Pogacean Ioan

Inginer manager Motorland

Apreciez disponibilitatea tuturor medicilor de la Dentosan Med de a satisface dorințele pacientului, de a explica totul și,  de a asigura un climat care sa dea încredere. Apreciez profesionalismul actului medical. Mulțumesc!


Sabin Brudașcă

vicar parohial

Un loc foarte prietenos, cu oameni bine pregătiți. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine!


Petran Emanuel

Director Teatrul de Păpuși Puck, Cluj-Napoca

‘Cele mai frumoase gânduri și sentimente. Este cu adevarat un loc în care te simți în siguranță  grație profesionalismului cu care ești tratat. Multe mulțumiri!


Prelipceanu Dana

Profesor universitar – UBB Cluj Napoca

RECOMANDĂRI PACIENȚI


roxana cancel

SORANA CÂNCEL


Personalul e foarte amabil și dedicat. O recomand mai ales pe dr. Mădălina Pușcaș pentru grijă, răbdare și orientare spre pacient; reușește să transforme experiența la dentist în ceva plăcut!


ciprian Bruchental, pacient Dentosan MEd

CIPRIAN BRUCHENTAL


Recomand clinica Dentosan Med ca o echipă de profesioniști care m-au ajutat într-o situație complicată.
TESTIMONIALE

Ce spun pacienții?


Părerea pacienților noștri contează. Zâmbetul pacienților noștri reprezintă “barometrul” cel mai avizat atunci când vorbim despre performanța pe care echipa clinicii stomatologice Dentosan Med o livrează. Vă invităm să citiți câteva dintre recomandările prietenilor noștri și să vă formați o părere.”Tratamente  impecabile, profesionalism, atenție, competență. Dr. Balog Cristiana este profesionistă și perfecționistă în același timp. Asistentele sunt amabile, cordiale, atente. Decor ul este cald, culorile folosite sunt diferite de albul spitalicesc specific.”


Gheorghieș Petre

Manager Tipografia BacPrint Bacau

”Am cuvinte doar de lauda și admirație pentru întreaga echipă a Dentosan Med, un loc în care ești într-adevăr tratat cu mult profesionalism și  răbdare iar interesul pacientului este pus înainte de orice, vă mulțumesc pentru tot și vă urez mult succes pe viitor.”


Câmpean Teofil

Director General – Rondocarton

”Medici în care am mare încredere, atmosfera plăcută și relaxantă, sunt cuvintele celor doi băieți ai mei pentru care mersul la stomatolog a devenit o plăcere. (…) Recomand cu căldură acest cabinet pentru toți membrii unei familii: mămici, tătici, bunici cât și pentru copii.”


Ghișa Ciprian

Profesor Transylvania College

logo Dentosan Med - clinica stomatologica, WEB

Clinică stomatologică în Cluj-Napoca, înființată în 2003 de către dr. Anton Balog și dr. Cristiana Balog. Clinica oferă tratamente dentare complete la cele mai înalte standarde.

Operated by Dental Marketing. Toate drepturile rezervate.

ro_RORO