gestionarea datelor personale, conform GDPR / EU

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE ȘI COOKIES

Regulament tombola “The site has been born!“

Campania Tombola The site has been born! (denumita in cele ce urmeaza „Campania”) este organizata de Balog Center SRL cu sediul in Cluj-Napoca si punct de lucru in Cluj-Napoca, str. Fabricii nr. 2, scara 4, ap. 99-100, inregistrata la Registrul Comertului avand CUI 28533267, cont IBAN RO17 BTRL 0130 1202 8963 60XX deschis la Banca Transilvania, reprezentata legal de Balog Anton in calitate de administrator, numit in continuare “Organizator”.

Prin simpla participare la Campania promotionala, Participantii declara ca vor respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial de organizare si desfasurare al acestei Campanii (denumit in continuare “Regulamentul Oficial”).

Pentru aducerea la cunostinta publicului, Regulamentul Oficial este intocmit si este disponibil in mod gratuit oricarei persoane interesate, pe pagina web oficiala (www.dentosanmed.ro) , pe intreaga perioada de desfasurare a Campaniei. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, urmand ca aceste modificari sa intre in vigoare dupa o zi de la anuntarea participantilor in acest sens pe pagina oficiala de Facebook.

Durata Campaniei

II.1 Campania va incepe in data de 2 septembrie 2021 si se va finaliza in data 24 octombrie 2021 ora 23:59.

III. Drept de participare

Au drept de participare persoane fizice in varsta de peste 18 ani la data inceperii concursului, care au domiciliul / resedinta in Romania si s-au inscris in campanie prin formularul de contact de pe website. Pentru a participa la Campanie, participantii trebuie sa intruneasca, in mod cumulativ, urmatoarele conditii exprese:

  1. Raspunsul corect la cerinta “Numiti un tratament stomatologic pe care il poti urma in clinica Dentosan Med.”. Raspunsul va fi completat in formularul de contact disponibil pe www.dentosanmed.ro;
  2. Like (Apreciere) pagina oficiala de Facebook Dentosan Med (https://www.facebook.com/dentosanmed.ro);
  3. Share (Distribuire) postarea de Facebook dedicata tombolei – Conditie valabila numai pentru inscriere pentru marele premiu.

Nu pot participa la aceasta campanie:

– angajatii Balog Center SRL,  si persoanele fizice autorizate sau independente care isi desfasoara activitatea pe baza unor contracte de colaborare cu societatea anterior mentionată, sotiile/sotii precum si rudele de gradul I ale acestora;

Descrierea Premiilor Acordate

IV.1 In cadrul prezentei campanii vor fi acordate urmatoarele premii pentru patru castigatori :

  1. Marele premiu – Tratamente stomatologice in cadrul clinicii Dentosan Med in valoare de 1500 RON;
  2. Premiul I – O periuta electrica Oral-B Triumph 5000;
  3. Premiul II – O periuta electrica Oral-B Gumcare 3;
  4. Premiul III – Un dus bucal Phillips Sonicare Airfloss Ultra.

Valoare totala a premiilor: 2786,83 RON.

Participantii desemnati castigatori nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau alte obiecte in schimbul premiilor castigate si nici nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor.

Premiile revin numai participantilor desemnati castigatori si nu pot fi transmise unor terte persoane.

IV.2. Organizatorii isi rezerva dreptul de a descalifica participantii care incearca sa fraudeze sub orice forma concursul. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a anula înscrierea oricărui Participant care nu respectă Regulamentul sau care este suspectat de fraudă, fără a avea obligaţia de a o demonstra cu probe.

IV.3. Un participant se poate inscrie o singura data in Concurs si poate castiga un singur premiu din cele oferite prin tragerile la sorti. Participantii isi asuma responsabilitatea integrala pentru informatiile inscrise in concurs. Organizatorii nu pot fi facuti responsabili de catre terte persoane cu privire la raspunsurile oferite, situatie in care responsabilitatea revine strict participantului.

Taxe si impozite

Organizatorii se obligă să calculeze, să declare şi să vireze la bugetul de stat impozitul datorat pentru premiile acordate în conformitate cu prevederile Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal. Orice alte obligaţii de natură fiscală sau de altă natură, în legatură cu premiile acordate revin în exclusivitate Participanţilor validaţi ca şi câştigători.

VII. Modalitatea de desfasurare

VII.1 Pentru a participa la aceasta campanie, utilizatorii trebuie sa detina o adresa valida de e-mail si un cont de utilizator pe site-ul facebook.com, sa acceseze pagina de Facebook Dentosan Med si sa respecte cerintele din cadrul postarii despre campanie.

Postarea despre campanie

Câștigă 1500 RON la Tombola The site has been born!! 🥳

Înscrie-te în concurs și ai șansa să câștigi:

💎 Marele Premiu – 1500 RON pentru tratamente stomatologice în clinica Dentosan Med

🏆 Premiul 1 – O periuță electrică Oral-B Triumph 5000

🏆 Premiul 2 – O periuță electrică Oral-B Gumcare 3

🏆 Premiul 3 – Un duș bucal Phillips Sonicare Airfloss Ultra

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie?

👉🏻 1. Intră pe site-ul nostru www.dentosanmed.ro și scrie-ne, în formularul de pe pagina de Contact, un tratament stomatologic pe care îl poți urma în clinica Dentosan Med. Indiciu: răspunsul îl găsești pe site 😉 Te rugăm să precizezi “Înscriere tombolă” (diacriticele nu sunt obligatorii)

👉🏻 2. Like paginii de Facebook Dentosan Med

👉🏻 3. Share (distribuire) a acestei postări – Atenție! Această condiție este obligatorie numai pentru a câștiga marele premiu.

Pentru a câștiga premiile 1, 2 și 3 obligatorii sunt numai primele 2 condiții.

Înscrierile se fac până în 24 octombrie, ora 23:59, iar câștigătorii vor fi extrași în data de 25 octombrie și anunțați prin mesaj privat și prin comentariu la această postare.

Se acceptă o singură înscriere de persoană în această campanie.

Premiile se trimit numai pe teritoriul României sau se revendică de la locația clinicii.

Acest concurs nu este organizat în baza unui parteneriat.

Regulamentul complet AICI

VII.2 Tragerea la sorti se organizeaza cu ajutorul site-ului www.random.org si va avea loc la data de 25 octombrie 2021.  Vor fi validați pentru tragerea la sorți doar participanții care îndeplinesc condițiile de la Secțiunea III si Sectiunea VII.1.

VII.3 Tragerea la sorți va avea loc în data de 25 octombrie 2021 prin intermediul site-ului www.random.org

VII.4 Numele câștigătorilor vor fi publicate pe pagina de Facebook Dentosan Med pe data de 25 octombrie 2021, intr-un comentariu la postarea concursului.

VII.5 In cazul in care un castigator nu poate fi contactat in termen de 5 zile lucratoare de la extragere, se va apela la rezerve, in ordinea extragerii, situatie in care castigatorul initial isi va pierde orice drept asupra premiului. In cazul in care niciun castigator nu va putea fi contactat de Organizatori in termenul mentionat, premiile vor ramane in posesia Organizatorilor.

VII.6 O persoana se poate inscrie o singura data in aceasta campanie. Nu se accepta inscrierile multiple de catre aceeasi persoana.

VIII. Acordarea premiilor

VIII.1 Organizatorii se obliga sa faca publice pe pagina de Facebook  numele castigatorilor si castigurile acordate, dupa validarea lor.

VIII.2 Castigatorii vor fi anuntati si prin intermediul unui mesaj privat

VIII.3 In mesajul privat, castigatorii vor fi rugati sa ofere datele necesare pentru livrarea premiului: nume, prenume, adresa completa si numar de telefon.

VIII.3.1 Premiile concursului vor fi livrate castigatorilor, numai pe teritoriul Romaniei, in termen de maxim 60 de zile de la validarea castigatorilor.

VIII.4 In cazul in care castigatorul nu este validat, refuza sa accepte premiul, nu il accepta in conditiile prezentului regulament sau nu poate fi contactat in termen de 5 zile lucratoare de la extragere, se va apela la rezerve, in ordinea extragerii, situatie in care castigatorul initial isi va pierde orice drept asupra premiului. In cazul in care niciun castigator nu va putea fi contactat de Organizatori in termenul mentionat, premiile vor ramane in posesia Organizatorilor.

VIII.5 Nu se va acorda contravaloarea premiilor in bani, iar acestea nu vor putea fi inlocuite cu alte produse, bilete, vouchere sau servicii.

VIII.6 Organizatorii isi rezerva dreptul de a face publice, in scopuri publicitare, numele, fotografia si materialele filmate cu participantii, in cazul in care acestea vor exista, si castigatorul acestei campanii. Prelucrarea, utilizarea si publicarea informatiilor de mai sus precum si a imaginii participantilor la aceasta campanie publicitara nu va fi de natura a crea niciun fel de obligatii, inclusiv de natura financiara.

Dispozitii finale

IX.1 Organizatorii campaniei nu sunt raspunzatori de plata taxelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite decat in limitele prevazute la pct.V al prezentului Regulament.

IX.2 Prin inscrierea in campania Tombola The site has been born! participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

IX.3 In cazul in care, in urma unor verificari ulterioare, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorii isi rezerva dreptul de a retrage premiul acordat.

IX.4 In cazul in care organizarea campaniei este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorii isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea, prelungirea sau amanarea campaniei publicitare.

IX.5 Organizatorii isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament prin act aditional de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati si/sau a publicarii actului aditional pe site-ul www.dentosanmed.ro

IX.6 Organizatorii vor acorda premiile persoanelor validate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

logo Dentosan Med - clinica stomatologica, WEB

Clinică stomatologică în Cluj-Napoca, înființată în 2003 de către dr. Anton Balog și dr. Cristiana Balog. Clinica oferă tratamente dentare complete la cele mai înalte standarde.

Operated by Dental Marketing. Toate drepturile rezervate.

ro_RORO