Albirea dinților

D-l Dr. Balog Anton fiind specialist in protetica si estetica dentara va poate realiza cu succes tratamentele  estetice pe care vi le doriti.
 
Pornind de la cele mai simple metode de a reda sau modifica zambetul unei persoane, in functie de starea de sanatate oro-dentara a pacientului, cabinetul nostru ofera servicii de:
Detartraj, periaj profesional si Airflow - indepartarea depozitelor de placa si tartru precum si a coloratiilor dentare extrinseci (depuneri de nicotina, pete de cafea, ceai negru, etc..)
• Albirea dentara sau albirea dintilor este una dintre procedurile de cosmetica stomatologica foarte cautate de pacientii cu discromii dentare (coloratiilor inestetice) usoare si moderate aparute pe dintii vitali sau devitali. Albirea dentara actioneaza asupra modificarilor culorii dintilor provocate de varsta inaintata, consumul de ceai, cafea,vin rosu sau tutun.
 
Rezultate mai putin spectaculoase de albire dentara se obtin in cazul danturii afectate de tratamentul cu tetraciclina, realizat in copilarie. Acest medicament are efecte asupra structurii dintilor permanenti, schimbandu-le culoarea naturala.
Exista diferite modalitati si proceduri pentru albire dentara, de la cele profesionale, care pot fi realizate la cabinetul medicului dentist, pana la solutii simple, dar mai putin eficiente la care pacientii apeleaza (paste de dinti cu efect de albire a dintilor, benzi si geluri de albire a dintilor etc.) si pe care noi nu le recomandam.
1. Albirea dentara in cabinetul dentar cu acceleratorul de albire BEYOND POLUS
Cel mai cunoscut si mai eficient procedeu de albire dentara este cea cu lampa speciala de albire. Aceasta presupune aplicarea pe dinti a unui gel special care contine peroxid. Cu ajutorul unei lumini speciale, gelul este activat, patrunde in smalt si albeste dintii. Folosind substante de albire cu un grad ridicat de concentratie, rezultatele procedurii sunt imediate.

Despre Beyond - Tehnologia albirii dintilor
Lider global in designul si productia de aparatura profesionala pentru estetica dentara, Beyond este o companie dedicata crearii celor mai sigure si avansate tehnologii pentru albirea dintilor
Sisteme Beyond Polus
- sunt cele mai avansate echipamente pentru albirea dintilor de pe piata
- produc rezultate excelente si rapide in conditii de maxima siguranta, dintii dumneavoastra putandu-se albi cu pana la 12 nuante
- realizeaza albirea in doar 30 minute
- realizeaza albirea cu rezultate rezistente in timp
- opereaza cu o sursa puternica de lumina halogen (150W)
- dispun de filtrare si ventilatie excelenta care asigura radiatii si caldura zero
- lungimea de unda obtinuta este unoforma si cosntata
- pacientii care opteaza pentru albirea dintilor primesc in timpul tratamentului si ochelari speciali polarizati, pentru protectie deplina
Dental Advisor - cea mai prestigioasa revista de stomatologie din SUA a acordat note excelente produselor Beyond pentru albirea dintilor in review-urile efectualte (5 din 5 pentru lampa Beyond Polus)

 
2. Albirea dentara la domiciliu
In afara modalitatilor de albire dentara la care oricine are acces (paste de dinti cu efecte de albire, geluri si benzi de albire etc), dar ale caror rezultate nu sunt sunt cele mai bune, medicul stomatolog va poate recomanda folosirea de gutiere speciale, cu o concentratie mai redusa de substanta. Aceste trebuie folosite de pacient o perioada de timp, in functie de recomandarile medicului.
Albirea dentara este eficienta pentru dintii naturali, nefunctionand pentru suporturile artificiale, cum ar fi coroane, fatete, implanturi, etc. Cele mai bune rezultate de albire a dintilor se obtin pe dinti galbeni, rezultate medii pentru decolorarea maronie a danturii, albirea fiind cel mai putin eficienta in cazul dintilor cu tenta gri. In general, efectele albirii sunt vizibile 2-3 ani.
• Nu este indicata albirea dentara in cazul:
• Gravidelor si femeilor care alapteaza.
• Persoanelor cu boli gingivale, carii dentare netratate, fisuri la nivelul dintilor etc.
• Pacientii cu varste sub 16 ani.
• Persoanelor alergice la produsele de albire.
• Nu este recomandata albirea dentara excesiva si repetata a dintilor cu produse puternice de albire, intrucat aceasta produce daune ireparabile la nivel dintilor. In acelasi timp, procedurile de albire a dintilor pot provoca sensibilitatea dintilor, iritatii şi durere, cel putin pentru o perioada de timp.
3. Remodelarea dintilor/ modificarea formei/ inchideri de spatii.
4. Obturatii fizionomice
5. Skyce dentar - (bijuterii dentare) - acestea se aplica la cererea pacientului si sunt semipretioase

Cluj-Napoca, Str. Fabricii nr. 2, Sc IV, Ap. 99 – 100

  • Email: info@dentosanmed.ro
  • Mobil: 0733 974 497
  • Tel: 0264 447 906

Abonare newsletter

Fiti primii care afla noutatile si promotiile noastre!

Parteneri

banner_starbt.jpg
logo-blitz2-ro-vara.png
© Copyright 2017. All Rights Reserved Powered by WD21