Fațete dentare

D-l Dr. Balog Anton fiind specialist in protetica dentara va poate realiza cu maxima rigurazitate tratamentul protetic cu fatete dentare.

Fatetele dentare sunt niste foite subtiri de ceramica (0.6-1mm) care se lipesc pe suprafata dintilor dupa slefuirea unei suprafete foarte subtiri a smaltului. Sunt o modalitate eleganta de a imbunatati zimbetul, chiar si atunci cind exista probleme de forma, aliniament, lungime, sau pozitie ale dintilor. Un astfel de tratament poata imbunatati semnificativ culoarea, forma si pozitia dintilor, dandu-le un aspect ingrijit si estetic.
Foarte multe persoane sunt incomodate de aspectul inestetic al danturii si nu au incredere sa zambeasca din toata inima. Solutia moderna la aceasta problema sunt fatetele dentare.
Fatetele pot fi realizate din compozit, ceramica sau portelan si reprezinta un remediu pentru:
- dinti decolorati sau patati din cauza tratamentului de canal, a petelor provocate de tetraciclina sau alte medicamente, fluor in exces sau prezenta unor obturatii mari din rasini care au dus la decolorarea dintilor,
- dinti “ciobiti”, sparti sau crapati.
- dinti aliniati gresit, inegali sau cu o forma neregulata.
- dinti incalecati sau spatiati (treme, diasteme).

Fatetele de portelan
sunt cele mai populare si mai avantajoase intrucat ofera un aspect natural dintelui, sunt rezistente la pete, iar tesutul gingival tolerează bine portelanul. Fațetele de portelan rezista, de obicei, intre 5 si 10 ani, cu o igiena dentara corecta. De asemenea, este recomandat sa mergeti la control la medicul stomatolog, ideal la fiecare 6 luni.
Dificultatea procedurii implica rabdare din partea pacientului precum si o inalta calificare prinvind principiile estetice ale medicului.
In cabinetul nostru DentoSanMed Dr. Balog Anton avand specialitate in protetica dentara va poate ajuta cu success in realizarea unui zambet de Hollywood cu ajutorul fatetelor dentare ceramice!

Cluj-Napoca, Str. Fabricii nr. 2, Sc IV, Ap. 99 – 100

  • Email: info@dentosanmed.ro
  • Mobil: 0733 974 497
  • Tel: 0264 447 906

Abonare newsletter

Fiti primii care afla noutatile si promotiile noastre!

Parteneri

banner_starbt.jpg
logo-blitz2-ro-vara.png
© Copyright 2017. All Rights Reserved Powered by WD21